måndag 13 augusti 2007

kissemissen...

Vi har ju som vissa vet en katt som mer eller mindre har flyttat hit självmant. Hon e jätte söt o gosig på alla sätt och vis, men vill vi verkligen ha en katt? Nu får hon mat och så utomhus på våran uteplats. Denna årstid går det ju bra men blir ju värre till hösten. Nu ligger det till så att hon även är inne hos grannen i deras vedbod o får mat och sällskap även där ibland. De har ringt och kollat med något katthem om de ä villiga att ta emot henne och svaret blev:
-Ja absolut!! så fort vi fått en ledig plats.

Under tiden är det bestämt att hon ska få vara här tills att de kommer o hämtar henne. För vi har bestämt att det blir ingen katt för våran del. Alla fall inte nu. Vilket känns både skönt och tråkigt enligt oss båda. Men det känns bättre att hon kommer till någon som verkligen vill ha henne, då vet jag att det blir bra för henne.

Och det är nog tyvärr så att hon är en sommarkatt för ingen här omkring som äger henne allafall vi har ringt runt och kollat. Fattar inte hur någon kan göra så mot en kisse. Hur dum får man bli egentligen...
"vår" söta kisse

Inga kommentarer: