onsdag 18 juli 2007

Hemma igen!

Då var man hemma igen då, haft en riktigt trevlig resa vädret var dock inte så speciellt bra. Men vad göra åt det, vi kom ner tillUllared på torsdagen o då bar det iväg till Falkenberg (ca 3 mil därifrån) på "Glommen-festen" rätt kul faktiskt trots det svinkalla blåsvädret öl tält o en massa uppträdanden. Men hel annorlunda om det hade vart fint väder vill jag lova, har vart där förr då det varit fint.

Sen på fredagen var det shopping som gällde, helt otroligt vad folk handlar är dock själv inget undantag men men...ett par tusen är verkligen inget svårt att göra av med där inte. Men mycket saker för pengarna blir det ju. Lördagen o söndagen var det lungt vi drog till Göteborg o träffa Anders min syssling som jobbar på liseberg så av han fick vi gratis inträde och åkbiljetter. Synd bara att ingen mer än jag är sådana som vill åka allt. Men nån berg-o-dalbana blev det, och en massa spelade på alla möjliga hjul. Vann dock lite choklad så alltid nåt.

I måndags var vi över till Danmark och Skagern jäkligt fint är det där. Så nu är spritförrådet påfyllt igen.

Och igår åkte vi hem. Vi tog vägen över Borås för vi tänkte att vi skulle gå in på Ellos varuhuset, haha fan heller de var ju nerlagt så det blev en stor besvikelse, de har slagit ihop sin butik med Josefsson & Jotex i kallar det Catalog. Hade vart roligare att kolla på bara Ellos men men en pool kombinerad stutsmatta & solflotte blev det köpt alla fall, så hoppas på fint väder så vi kan ha det uppe i stugan.

Inga kommentarer: